Алуминиеви Ролетни Врати

Алуминиеви ролетни врати изработени изяло от алуминиеви профили и ламели с полиуретанов пълнеж. Осигуряват отлична защита от жега, студ и взлом. Начина им на закрепване позволява да се монтират на всякакъв вид отвори (нестандартни или индустриални). Практичността им е обусловена от това, че не заемат място при самото отваряне и затваряне. Работят много безщумно и са изключително надеждни.
Предлагат се с автоматизирано задвижване с мотори  SOMFY (Германия) с бутонно или дистанционно управление.

Железни Ролетни Врати

Охранителни ролетки – изработени от железни профили с прахово покритие в цвят по RAL. Ламелите могат да бъдат плътни или перфорирани, както и оплетка или тръбни предпочитани предимно за магазини или офиси. Задвижват се ръчно или автоматично с двигател с бутон или дистанционно управление.

Секционни врати – изработени са с панели от галванизирана стомана с ПВЦ покрите и полиуретанова пяна от 4 см дебелина за изолация. Монтират се на гаражи със стандартни размери. Имат ниска степен на шум при работа и висока степен на термоизолация и надеждност при експлоатация. Задвищват се ръчно и автоматизирано. Предлагат се в различни декори и цветове.